Amanida tèbia de bacallà esqueixat, codony, camagrocs i vinagreta de fruit secs

Ingredients

Per la vinagreta de fruits secs:

  • 3 Cullerades soperes d'un bon oli d'oliva verge extra
  • 1 Cullerada sopera de vinagre de Mòdena
  • Un polsim de sal
  • Un polsim de pebre negre
  • Barreja de fruits secs

Altres ingredients:

  • 1 Bossa d'enciams de diversos tipus
  • 2 Tomàquets
  • 200 g de Bacallà esqueixat
  • 25 g de Codony a dauets
  • 200 g de Camagrocs (millor de temporada)
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

2 racions

Elaboració

De la vinagreta de fruits secs:

Posem tots els fruits secs en un morter i els piquem ben picats. Hi tirem l'oli, el vinagre, la sal i el pebre. Ho remenem tot molt bé (ha de quedar una mica líquida).

Dels camagrocs:

Si són de temporada, els netegem. Els posem en una paella amb una mica d'oli. Els deixem coure fins que treguin tota l'aigua i els salem una mica. Són uns 10 minuts. Els reservem.
Si no són de temporada, els deshidratem i els saltem a la paella amb una mica d'oli i sal.

Del bacallà esqueixat:

Hem comprat el bacallà ja esqueixat. El posem en un bol i el macerem una mica amb oli d'oliva verge extra i pebre.
Per acabar el plat:
En un bol, hi posem els enciams nets ja tallats, el bacallà i el codony a dauets. Ho remenem. Sobre, hi posem els camagrocs i la vinagreta de fruits secs.
Ja podem servir en un plat les dues racions, abans hi donem 1 minut de microones, així l'amanida quedarà tèbia.

35min


Recepta de cuina de Amanida tèbia de bacallà esqueixat, codony, camagrocs i vinagreta de fruit secs

Amanida tèbia de bacallà esqueixat , codony, camagrocs i vinagreta de fruit secs.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: