Aperitiu de pa d'all

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 160 º.
Escalfem amunt i avall.
Comencem posant la mantega al bol per barrejar, piquem els alls i els afegim juntament amb la mantega.
Seguidament, afegim el julivert, la sal i el pebre.
Un cop tinguem tots aquests ingredients en el bol, procedim a barrejar fins aconseguir una pasta homogènia.
Quan estigui a punt la pasta, el següent és tallar el pa. El tallem a llesques al biaix, sense arribar a tallar el pa fins al final, és a dir, sense separar-les del tot.
Ara passem a omplir amb la nostra pasta en els talls que hem fet en el pa.
Quan hàgim emplenat el pa a cadascun dels talls, untem tot el pa per sobre, és a dir, a tota la part superior de pa.
Després, amb el paper de plata, emboliquem-hi el nostre pa. Quan estigui embolicat, hem d'assegurar de doblegar el paper pels extrems.
Seguidament, al forn ja preescalfat, posem la baguet al centre del forn durant 10 minuts.
Passats els 10 minuts, li donem la volta perquè es faci homogèniament, durant 10 minuts.
Quan hagin passat els 10 minuts, apaguem el forn i retirem.
Ara, l'únic que ens queda és desembolicar i servir l'aperitiu.

Notes

Aquest aperitiu està fet d'acord amb una pasta de mantega, all i julivert, que fan de farciment del pa. El pa s'ha d'emplenar d'una manera especial i ser portat al forn per aconseguir el resultat desitjat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se