Macarrons de carnaval
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per400grs de macarrons-2c/s d´oli-50grs de mantega-350grs de botifarra negra-100grs de cansalada viada-1ceba-formatge ratllat Emmental-50grs de pernil salat-sal-Per la beixamel:100grs de mantega-100grs de farina-1l de llet calenta-
Utensilis
Una olla, una paella , un cassó i una plata de forn.
Elaboració
Primer de tot bullim la pasta al punt amb aigua i sal , i l´escorrem i reservem. En una paella amb oli ,escalfem la mantega,sofregim la ceba picada i quan sigui rossa i afegim la botifarra negra esmicolada i la cansalada a daus petits. Deixem coure 10 minuts. Mentrestant fem la beixamel;fonem la mantega a foc suau,aboquem la farina remenant fins que espessir i afegim la llet calenta sense deixar de remenar. Barregem el sofregit amb un terç de la beixamel i del formatge , amb la pasta. Ho posem en una plata per anar al forn i afegim la resta de beixamel i del formatge. Deixem coure fins que estigui daurat per sobre. Mentrestant fregim lleugerament el pernil salat a trossos fins i l´escorrem be de l´oli. Per acabar quan traiem els macarrons del forn escampem el pernil per sobre.
Comparteix aquesta recepta: