Flam d'estiu
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Ingredients
- 1 sobre de puré de patates de 115 g
- 6 salsitxes de frankfut estretetes
- 6 cogombres en vinagre
- 6 cullerades de maionesa
- 4 rodanxes de pinya en llauna
- 250 ml de llet
- 250 ml d'aigua
- 25 g de mantega
- Sal i oli
- 1 ensiam
- 2 tomàquets vermells forts
- Olives negres (perles)
Elaboració
Prepareu el puré amb l'aigua i la llet una mica calenta, la mantega i un xic de sal.
Afegiu-hi les salsitxes i els cogombres tallats petits, la pinya a trossets i la maionesa. Barregeu-ho tot bé.
Aboqueu-ho en un motlle de cake o rodó, untat amb oli i deixeu-ho a la nevera de 2 a 3 hores.
Treieu-lo del motlle i adorneu-lo amb l'encian tallat a la juliana, els tomàquets tallats a grills i les olives pel voltant.
Notes
Poseu suprimir les salsitxes per pernil dolç.
Comparteix aquesta recepta: