Pastis de santiago

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Galicia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Treballeu en un bol els ous sencers amb el sucre i bateu-los fins que la pasta quedi espessa i escumosa. Després, afegiu-hi l'ametlla en forma de pluja, barrejada amb el llevat i, al mateix temps aneu abocant la mantega fosa i una mica refredada. Cal no remoure gaire la pasta, és a dir tot just estigui unida.
Aboqueu-ho en un motlle rodó de 26 cm untat amb margarina i paper de forn al fons també untat.
Coeu-ho al forn ja calent a 170ºC durant 25 a 30 minuts. Un cop cuit, apagueu el forn i gratineu-lo una mica.
Deixeu-lo refredar.
A l'hora de servir-lo empolseu-lo pel damunt amb el sucre llustre.

45min

Notes

Poseu sobretot el sucre quan el pastís sigui fred, ja que si es calent el sucre es fon.
Aquests pastís no porta farina, el de Galicia si, la diferencia es nota


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se