Pollastre mariner

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegeu el pollastre, poseu-hi sal i pebre i daureu-lo en una paella amb una mica d'oli.Reserveu-lo.
En una cassola amb aoli de fregir el pollastre, ofegueu la ceba tallada a làmines, quan comenci a tenir color, afegiu-hi l'all picat i el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Netegeu els musclos i les cloïsses i obriu-les al vapor, retireu-les i coleu el caldo de la cocció. Reserveu-lo.
Poseu el pollastre a la cassola junt amb el vi i el caldo del peix, just que cobreixí el pollastre i coeu-lo durant uns 30 minuts. Uns minuts abans d'acabar la cocció, poseu-hi els musclos i les cloïsses.

Notes

De les cloïsses i posdeu treure una de les closques, així no abultara tant el plat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se