Croquetes de patata i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir les patates amb pell.
Pelarles, tallar a trosets i pasarles a un bol, afegir la mantega, 2 iemes d'ou i sal.
Aixafem amb forquilla fins que quedi ben fi.
Deixem refredar.Tallem el formatge a bastonets.
Formem les croquetes i al mig i posem un bastonet de formatge.
Pasem la croqueta per farina l'ou batut mes les 2 clares i per pa ratllat.
Fregir amb abundant oli calent.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se