Corona de xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Trossegeu la xocolata, poseu-la en una cassó junt amb la mantega a trossets i el cafè al bany María.
En un bol, treballeu els rovells amb el s
ucre fins que us quedi una barreja escumosa. Aboqueu-hi el xocolata fos. Remeneu-ho amb un batedor. Incorporeu-hi la farina i les ametlles. Remeneu-ho bé.
Incorporeu-hi les clares montades a punt de neu fortes amb molta suavitat.
Unteu un motlle corona amb margarina i empolsat amb farina. Aboqueu-hi la massa i poseu-ho al forn a 180ºC durant uns 25 a 30 minuts.
Deixeu refredar una mica i aboqueu-ho damunt d'una safata de servir i serviu-ho acompanyat d'una salsa de fruita que volgueu.

1h

Notes

Podeu fer-lo amb motllo rodó


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se