Bunyols de Setmana Santa
Ingredients
- 1 tassa d'oli
- 1 tassa de sucre
- 1 tassa de moscatell
- 3 ous un got d'aigua
- 1 pell de llimona
- 2 canyelles
- Matafaluga i saliandra
- Un pessic de sal.
- 1 kg de farina
- Pastilla de pa de 75 grams
Utensilis
Paella i pinces
Elaboració
Es posa a bullir l'aigua, la pell de llimona, les 2 canyelles, la matafaluga, saliandra i un pessic de sal.
Quan es refreda es passa pel colador,
es posa la farina en un bol i es posen tots els ingredients.
Es pasta tot damunt del marbre per pastar.
Després es tapa la pasta en un drap de cuina.
Reposa tota la pasta una hora, quan la pasta està bé es fan boles, s'aplanen amb el corró i es fregeixen, i quan estan fregits el hi posem sucre pel damunt.
Notes
les racions són depen les mides del bunyol.
Comparteix aquesta recepta: