Galets farçits d'estiu

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Coure els galets al dente i reservar
Ratllar ceba tendra (al gust mes o menys)
Ratllar palets de crac, barrejar amb la maionesa i farcir els galets.
Posar els galets a la plata de servir posar pel damunt mes maionesa i l'ou dur ratllat.
Servir fred de la nevera
Tambe es poden servir com a primer plat amb amanida i tomates xerry

15min

Notes

No he posat quantitats, perque va en funcio dels que farçiu
Jo sempre ho faig a ull


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se