Galtes de porc amb llenegues

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebrar les galtes ja netes i partides per la meitat en una cassola amb oli, afegir els alls i la ceba. Coure amb foc mitjá.
Al cap de 10 minuts afegir el ví blanc, el conyac i el moscatell i un tros de anís estrellat,
remenar i deixar coure a foc lent una hora i mitja aproximadament, remenar i tombar les galtes de tant en tant.
Mentrestant en una paella fregir les llenegues amb una mica de oli, sal i pebre, all i julivert, cuan estan fregides afegirles a les galtes. Deixar-ho tot junt a foc lent 5 minuts més.
Jo abans de afegir els bolets trec els alls i la ceba de la cassola.
Servir.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se