Pastis de patata i carn

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem i bullim les patates, quan estiguin, les aixafem amb una forquilla i en posem al fons de una platera, un dit de gruix mes o menys, aplanant tot i apretant perquè quedi ben compacte, reservem la resta.
Mentre, en una paella, sofregim la carn, la ceba i quant estigui li afegim el tomàquet triturat, o salem i acabem de coure.
Repartim tot el sofregit per damunt de la patata que tenim a la platera.
Acabarem posant la resta de patata fins a cobrir-ho i compactarem be.
Ho posarem a la nevera.
Abans de servir-lo farem una maionesa espessa,( si ens agrada i podem posar un all, perquè tingui un punt de picant )
La escampem pel damunt del pastis i ho rematarem repartint tires de pebrot i olives.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se