Pastis de patata i carn
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg. de Patates.
- 500 g. de carn picada de porc.
- 1 Ceba grossa.
- 250 de Tomàquet triturat.
- Una llauna de pebrot `` morró´´
- Olives negres.
- 1 Ou
- Oli
- Sal
Elaboració
Pelem i bullim les patates, quan estiguin, les aixafem amb una forquilla i en posem al fons de una platera, un dit de gruix mes o menys, aplanant tot i apretant perquè quedi ben compacte, reservem la resta.
Mentre, en una paella, sofregim la carn, la ceba i quant estigui li afegim el tomàquet triturat, o salem i acabem de coure.
Repartim tot el sofregit per damunt de la patata que tenim a la platera.
Acabarem posant la resta de patata fins a cobrir-ho i compactarem be.
Ho posarem a la nevera.
Abans de servir-lo farem una maionesa espessa,( si ens agrada i podem posar un all, perquè tingui un punt de picant )
La escampem pel damunt del pastis i ho rematarem repartint tires de pebrot i olives.
Comparteix aquesta recepta: