Pastís de coliflor

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Poseu el forn a pre-escalfar a 180 graus.
Talleu la coliflor a branques i les bulliu amb aigua uns 10 minuts.
La coleu i la poseu en un recipent per a barrejar amb altres ingredients. Axafeu-la amb l'ajuda d'una forquilla.
Talleu la ceba i els alls a quadrets petits i la fregiu a foc lent amb una mica d'oli i una fulla de llaurer. No deixeu que es posi rossa.
Aparteu la fulla de llaurer i afagiu el sofrit a la coliflor i remaneu.
Dexateu dos ous i els afagiu i continueu remenant. Ha de quedar una pasta ni clara ni espessa.
Afagiu sal, pebre negre i l'orenga o moraduix i continueu remanant.
Prepareu un motlle rodó per al forn i si pot ser individuals (en aquest cas dos)i li poseu un raig d'oli. Poseu una capa de coliflor. A sobre d'aquesta capa li poseu sobrassada tallada a dauets però en compte que fa molt de greig. Ho cobriu amb la resta de la pasta de coliflor.
Ho cobriu tot amb el pa ratllat o la farina de galeta. Li poseu un rajolí d'oli i ho podeu enfornar durant 20 minuts.
Quan ho serviu, poseu-hi per sobre un ou fregit.
S'ha de menjar calent.
Bon profit.

1h

Notes

En lloc de sobrassada també li podeu posar: rodanxes de botifarrons o de botifarra negra


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se