Pastís de crema amb fruites

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Per a la base:

Per a la crema:

Per a la coberta de fruites:

Per donar un acabat lluent a la tarta:

6 racions

Utensilis

Microones

Elaboració

Per a fer la crema:
Posar tots els ingredients indicats en un bol apte per a microones, barrejar-los tots i introduïr al microones durant 3 minuts a màxima potència, remenar-ho i tornar a introduïr al microones 2 minuts més. Un cop s'hagi espessit la crema remenar-la fins que quedi de textura homogènia. Reservar.
Pelar i netejar la fruita i tallar en porcions uniformes.
Preparar el recobriment: deixem les plaques de gelatina 15 minuts en remull en aigua freda fins que es tornin flexibles, posem l'aigua i el sucre en un cassó al foc i quan la mescla arrenqui el bull hi barregem les plaques de gelatina escorregudes i ho remenem amb un batedor manual fins que torni a bullir(si la gelatina no s'ha dissolt bé es pot passr per la batedora.

Per al muntatge del pastís:

Escampem els melindros pel fons del motlle per crear la base del pastís.
Posem una capa de crema sobre la base.
Posem més melindros a la part central del pastís perque agafi consistència i no es trenqui en tallar-lo.
Tornem a posar una altra capa de crema.
Escampem la fruita per sobre del pastís de forma decorativa.
Pintem el pastís amb la gelatina amb l'ajuda d'un pinzell perquè quedi brillant.
Guardem el pastís a la nevera un parell d'hores abans de menjar.
Desmotllar-lo abans de servir.

35min

Notes

Les fruites poden canviar-se per les que us vinguin més de gust o tingueu més a l'abast.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se