Pastís esponjós de croissants

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

S'HAN DE FER TRES CAPES IGUALS:
CROISSANTS OBERTS, LLET, FORMATGE, PERNIL, OU.
1.- Fer un motlle de paper per dins del motlle, si no, els líquids es perdrien
2.- Partir els croissants amb dues parts.
3.- Primera capa, la part blanca del croissant cap dalt, mullar amb llet, capa de formatge, procurant que quedi tot cobert i la capa de pernil dolç, igual, tot cobert, mullar amb ou batut. La primera serà la part de dalt del pastis, la més vistosa, per això s'ha de procurar que no quedin buits, s'han d'anar posant les puntes del croissants, generalment cada capa son 4 parts de croissants, amb les puntes.
4.- Segona capa, igual
5.- Tercera i última capa, igual que les anteriors. Aquí tapar una mica el pernil amb el paper de forn, perquè no s'assequi. Quan es tombi serà la base, si està sec es tallarà malament.
Quan està cuit, deixar 5 minuts més amb el forn tancat, perquè es qualli tot.
Quan estigui tebi, donar-li la volta amb un plat de base, sense obrir la pinça del motlle, quan estigui tombat, obrir la pinça i treure el paper, amb compta, i ja tens el pastís. Es pot menjar calent i si en queda fred, està també bo.

45min

Notes

Es pot acompanyar amb una amanida verda.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se