Fesols Xinesos

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

per als fesols tenim diverses opcions, la millor seria tendres, però com depèn de la temporada, la segona opció són fesols secs i posar-los a hidratar unes tres hores abans, finalment i si no hi ha més remei, pegar mà de fesols de pot, però com última opció.
Cuinar els fesols en la mateixa aigua que els hidratem fins que estiguin tendres. Al mateix temps podem anar preparant la resta.
Filetejat el pit (però a la botiga ja el podeu aconseguir filetejat molt fi) i el fem només una mica a la paella perquè no s'endureixi molt, i després el esfilagarsem molt fi, els altres ingredients els piquem a taquets molt petits. Un cop tenim tot picat i llest, posem oli d'oliva a la paella i comencem per posar els alls i deixar que agafin color, després posem la resta de verdures i deixem que es daurin una mica, salpebrar una mica estaria bé, finalment posem el pit esfilagarsat i si cal podem posar una mica de brou dels fesols, deixem coure uns 5 minuts. Finalment afegim aquesta barreja als fesols i els deixem coure 10 minuts més a foc mitjà. Verificar la sal, una mica de pebre picant li pod donar un toc més especial

1h 10min

Notes

per donar-li un toc del país, els poseu afegir daus de cansalada o chorizo.es un àpat fort i no la recomano per sopar


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se