Llom de Vedella al Pebre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treu els filets, de la nevera, 1 hora abans de passar per la Paella
Escalfa l'oli en una paella.
Fregeix els filets en ambdós costats, al gust, durant 4 a 5 minuts.
Després de fregits assaona banda i banda amb sal i pebre, embolica en paper d'alumini i col·loca al forn a una temperatura de 80 graus durant 20 minuts. (baixa temperatura)
Fon la mantega en una paella i salta la ceba picada, desglaça amb el brandi.
Llavors afegeix la salsa de rostit, el pebre verd en conserva i porta a ebullició, afegeix la crema i porta a ebullició una altra vegada.
Assaona amb sal i pebre.
Serveix amb patates fregides i guarnició de verdura.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se