Llom de Vedella al Pebre
Ingredients
- 4 filets de llom de vedella (d'uns 200 g cada un)
- Pebre
- Sal
- 1 culleradeta d’oli
- 1 ceba (picada)
- 30 g de mantega
- Un pot de conserva de Pebre verd
- 200 ml de Salsa de rostit
- 200 ml de crema de llet
- 50 ml de brandi
Elaboració
Treu els filets, de la nevera, 1 hora abans de passar per la Paella
Escalfa l'oli en una paella.
Fregeix els filets en ambdós costats, al gust, durant 4 a 5 minuts.
Després de fregits assaona banda i banda amb sal i pebre, embolica en paper d'alumini i col·loca al forn a una temperatura de 80 graus durant 20 minuts. (baixa temperatura)
Fon la mantega en una paella i salta la ceba picada, desglaça amb el brandi.
Llavors afegeix la salsa de rostit, el pebre verd en conserva i porta a ebullició, afegeix la crema i porta a ebullició una altra vegada.
Assaona amb sal i pebre.
Serveix amb patates fregides i guarnició de verdura.
Comparteix aquesta recepta: