Pèsols de Llavaneres estofats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Una vegada tenim els pèsols ja pelats. posarem oli en una caçola . posarem les cebes i els alls tendres.
quant ja estan una mica daus voltetes i afexirem els pesols.
deixarem coure 5 minuts.
li afexirem la menta i el anis.
si es necesari podem posar una miqueta d´aigua.salarem. i servirem.

30min

Notes

Si no podeu tenir els pesols de llavaneres , podeu utilitzar els congelats . no son tan tendres ni gustosos , pero us poden servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se