Paella d'escorregut, de l'avi Pedro

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer el brou:

6 racions

Elaboració

En primer lloc sofregirem una estoneta la carcassa i la cuixa de pollastre.
Afegir la resta d'ingredients i a continuació possar aigua per tal de fer el brou.
Deixar bullir 45 minuts en una olla normal, i 30 minuts si es fa a l'olla pressió.
Escòrrer els ingredients i esmicolar el pollastre i la pilota de carn picada.
Posar la paella al foc i sofregir el que s'ha escorregut, la carn i la verdura.
Afegir l'arròs i seguidament, abocar el brou.
Afegir el colorant.
Restificar de sal.
Deixar coure 15 minuts i els últims 5 minuts, introuduirem la paella dintre del forn, a 160 graus per tal que s'acabi de coure la paella i així aconseguir una crosteta per damunt de l'arròs

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se