Patates amb pernil, ous trencats i oli de tòfona blanca

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem almenys un dit d’oli de gira-sol en una paella antiadherent i quan està ben calent hi afegim les patates tallades en rodanxes i un pessic de sal. Les deixem un poc a foc mitjà sense tocar-les perquè no s’apeguen.
Després ja les podem girar; aleshores abaixem el foc i les fem tapades al “xup xup”. De seguida estaran tendres i hi podem afegir el pernil en trossets i, quan canvie de color, les traiem amb una escumadora i les posem en un plat, que taparem perquè es mantinguen calentes.
Amb el mateix oli fregim dos ous caiguts, els posem damunt de les patates, trenquem els ous i hi tirem un raget d’oli de tòfona blanca abans de servir.

20min

Notes

L’oli és opcional, ja que és tan aromàtic que de vegades canvia el sabor del plat, per això cal tastar-ho abans en un cantonet del plat per veure si ens agrada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se