Cigrons i espinacs saltejats amb botifarra negra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Traiem la pell (budell) de la botifarra negra i l’esmicolem. La reservem.
En una paella gran, hi posem una mica d’oli d’oliva, quan l’oli està calent hi posem la botifarra esmicolada que tenim reservada. Anem remanant amb una cullera de fusta, 1 minut més o menys.
Tirem a la paella els cigrons amb una mica del seu suc, els espinacs i una mica de sal, barregem bé els tres ingredients remenant amb la cullera. Ho saltem uns 3 minuts, sempre remenant molt bé, cap al final (passats dos minuts i mig), hi posem una mica de pebre vermell dolç. Remenem bé els últims 30 segons.
En un plat posem la barreja amb un toc de sal gruixuda i un raig d’oli d’oliva. Ja es pot servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se