Entrepà de corones de xai
Categoria:
Tipus de plat: Entrepà
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una barra de pa de quart(tipus baguet)
- Tres corones
- Sal
- Oli d'oliva
Utensilis
Un plat gran
Una paella gran amb tapa
Una planxa elèctrica
Unes tisores
Elaboració
Primerament, obrim la barra de pa a lo llarg, i la tallem en dues meitats.
Un cop oberta, la fiquem damunt la planxa amb un rajolí d'oli fins que està torradeta i la fiquem damunt del plat.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, fregim les corones amb un polsim de sal, tenim cura de tapar la paella perqué les corones quan es fregeixen, espateguen.
Un cop ben fregides les corones, amb l'ajud d'unes tisores les tallem a trocets menuts, omplim tota la barra amb els trocets, tanquem l'entrepà i ja el tenim a punt per menjar.
Notes
Les corones no són gaire facils de trobar, si no és que anem al mercat de la Boqueria de Barcelona o al mercat de Santa Caterina, també de Barcelona.
Farem tants entrepants com persones seguin a taula.
Comparteix aquesta recepta: