Trucs per a uns ous fregits excel·lents
Embolica l'escumadora en paper plata, això evita que s'enganxin i es trenquin.
En el cas de la paella, fregar-la abans amb 1/2 dent d'all, ajudarà que tampoc s'enganxin.
Un polsim de farina a l'oli evitarà que salti quan els fregim.
Una altra opció és treure'ls de la nevera una estona abans de tirar-los a la paella, perquè deixin anar tota la humitat que ha absorbit la closca mentre estava a la nevera.
Truc de cuina: Trucs per a uns ous fregits excel·lents
El truc de cuina "Trucs per a uns ous fregits excel·lents" ha estat aportat a Receptes.cat per Joan Corminas.
Veure més trucs de Joan Corminas.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c