Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Receptes.cat > > Premis

Estrelles Michelin 2023

La gala de les Estrelles Michelin posiciona Barcelona, com la ciutat de l'estat amb més restaurants de màxima categoria. Destaquen les tres estrelles per als germans Torres i 5 restaurants de Barcelona que aconsegueixen la primera estrella.

Entre els que guanyen estrelles trobem: Casa Fuster (Barcelona), Mont Bar (Barcelona), Come by Paco Méndez (Barcelona), i Enigma (Barcelona): el restaurant d'Albert Adrià reobert, després de la pandèmia, amb un nou concepte.

Entre els que perden la distinció trobem: Casamar (Llafranc) i Atempo (Sant Julià de Ramis) per trasllat, i que la recuperarà amb la nova ubicació.

Aquest any també s'han atorgat les estrelles verdes, on destaquen: Casa Nova (Sant Martí Sarroca, Barcelona) i Les Moles (Ulldecona, Tarragona)


Lluc Crusellas guanya el premi de millor xocolater del món

El pastisser de 26 anys de Santa Eulàlia de Riuprimer, ha guanyat el premi al millor mestre xocolater del World Chocolate Masters de París, la competició mundial més important dedicada a la xocolata, on han participat 18 xefs, de 18 països diferents.

Aquest jove cuiner català, de 26 anys, és el primer pastisser de l'estat espanyol a guanyar aquest prestigiós premi.
Inspirat pels entorns naturals de la muntanya i pel seu amor al ciclisme, durant la competició va innovar amb una tècnica única per donar textura de fulles a una de les seves creacions. Això donava un toc orgànic i natural als plats presentats.
Gràcies a les seves habilitats, Crusellas va aconseguir posicionar-se en primer lloc amb 434 punts, després d'una competició que havia confirmat com un dels favorits al títol.
Tant els jutges com els seus companys de professió havien elogiat la seva feina i les seves tècniques de maneig de la xocolata.

La passió per la cuina de Crusellas va començar quan tenia 18 anys, després d'acabar l'institut i entrar a l'estiu a treballar a la secció de postres del restaurant Can Jubany de Calldetenes, a la província de Barcelona, que té una estrella Michelin.

Guanya un lot de llibres de cuina amb les teves receptes

La recepta més votada aquest mes d'octubre rebrà de regal un lot de llibres de cuina de l'editorial Ara Llibres.

Bases del concurs

Publica les teves receptes a Receptes.cat i el lot de llibres de cuina pot ser teu!

Guanya't un vermut amb la teva millor recepta!

Ca l'Espinaler regala un lot de productes per al xef de la recepta més votada del mes.
Participa al concurs de la millor recepta del mes publicant les teves receptes a Receptes.cat i la més votada s'endurà un lot format pels productes:
  • Llauna dibuixada pel Moscardó.
  • Patata 150gr.
  • Vermut Negre
  • Escopinyes
  • Salsa Espinaler
  • Musclo
  • Pack peix blau (verat, sorell i agulla)

Com més receptes publiquis més possibilitat tens de guanyar!

Vuit restaurants de Catalunya amb estrella a La Guia Michelin 2013

El restaurant l'Enoteca suma dues estrelles. També en té dues el Moments de Raül Balam.
A més, sis restaurants han obtingut per primera vegada aquesta distinció, com el Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, Les Magnòlies d'Arbúcies, els barcelonins Dos Platillos, Koi Shunka i Nectarí i el Branc de Roses.
L'edició 2013, a més, consolida les tres estrelles del Celler de Can Roca i de Carme Ruscalleda.

S'entreguen les estrelles Michelin a Barcelona

Per primer cop es celebrava a Barcelona l'entrega d'aquest reconeguts guardons culinaris als millors restaurants del món.
Aquest any el tancament de restaurants amb estrelles com El Bulli, el Drolma i Lluçanès
ha fet que la pugna que mantenen els cuiners bascs i els catalans es decanti de la part d'aquest primers.
Can Fabes, que regentava el recentment desaparegut Santi Santamaria, que atresorava 7 estrelles Michelin, diu que treballarà per tornar a recuperar l'estrella perduda.
L'extraordinària tasca del xef de l'ABaC, Jordi Cruz, ha fet que tornes a recuperar una merescuda segona estrella.

Receptes.cat millor blog de cuina, gastronomia i enologia dels Premis Blocs Catalunya 2011

Receptes.cat premiat com a millor blog de Cuina, gastronomia i enologia a la IV edició dels Premis Blocs Catalunya 2011 celebrats a La Seu d'Urgell el dissabte 1 d'octubre.

Guardó dels Premis Blocs CatalunyaDes de la gran família que formem Receptes.cat, sense cadascun dels quals això no hagués estat possible, volem donar les  gràcies a STIC per haver-nos honorat amb aquest guardó, i reconèixer-los la tasca d'organització d'aquests premis que posen de manifest la vitalitat de la nostra llengua en l'àmbit d'internet.
També volem felicitar als altres blogs finalistes per la seva gran qualitat.
Així com donar les gràcies a tots els internautes que ens han votat com a finalistes i al jurat dels Premis Blocs per escollir-nos guanyadors.

Receptes.cat finalista als Premis Blocs Catalunya 2011


Receptes.cat
ha quedat entre els tres webs més votats a la edició del 2011 dels Premis Blocs Catalunya en la categoria de cuina, gastronomia i enologia.
Ara el Jurat decidirà quin es el guanyador entre els tres webs que han resultat escollits per votació popular, i el premi s'entregarà a finals de setembre a La Seu d'Urgell.


Àngels Fernàndez guanyadora de la millor recepta del mes


L'Àngels ha resultat la guanyadora del concurs a la millor recepta del mes d'Agost per la seva recepta Petxugues amb capa de formatges. Una recepta per fer el pit de pollastre al forn i que quedi tendre i cruixent a l'hora.
El premi, consistent amb un lot de productes tèxtils amb lemes culinaris de l'empresa Catalunyam, és ideal per a la temporada de bolets que tot just comença.
Moltes felicitats Àngels!

Concurs millor recepta d'abril

El concurs millor recepta d'abril és a punt de finalitzar.
Afanyat a guanyar una paella, una crepera i una olla Valira amb la teva millor recepta.



O aconsegueix un lot de productes de Xocolates Torras si ets el xef que més vots hagi acumulat sumant totes les seves receptes.