Braç de fabiola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Es barreixa els rovells amb el sucre, despres si afeigueix el coco i la margarina, es remena tot fins que quedi ben barrejat. Després es posa la meitat de la pasta en un altre vol i en una de les dos parts s'hi posa polvos de xocolata fins que quedi la pasta de color de xocolata.
En una tassa si posa moscatell s'hi suca una galeta i en una banda s'hi posa pasta de color de xocolata, después se suca una altra galeta i s'hi posa pasta de l'altre color, es van posant una darrere l'altra i aixi es va fent el braç de gitano, quan està fet es cobreix de pasta de la de xocolata i pel damunt si posa coco ratllat.

30min

Notes

Es posa en una plata allargada i es serveix tallant-lo a l'esbiaix
Es pot acompañar amb una bona ratafia catalana


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se