Espatlles de conill arrebossades amb patates palla
Categoria:
Tipus de plat: Rostit
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit espatlles de conill
- Sal
- Farina
- Tres ous batuts
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Quatre patates de mida gran
- Pa ratllat
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats plans de mida gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, pelem les patates i les tallem ben fines per fer-les tipus palla.
Seguidament, les fregim en una paella amb força oli, i a mesura que estiguin daurades, les posem en una safata amb un paper de cuina i les reservem.
A continuació, agafem les espatlles de conill, les salpebrem, les passem per farina, i tot seguit les passem per l'ou batut i el pa ratllat, i les fregim fins que veiem que ja són cuites, i les anem posant de dues en dues en forma de creu en cada plat.
Ja per acabar, a la part de baix fem un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: