Conill a la pagesa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill trossejat
- Tomàquet fregit de pot
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Conyac
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats
- Pa fregit
- Julivert
- Ametlles torrades
- Xocolata en pols
- Mig fetge del conill, fregit
- Dues fulles de llorer
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrisa, sofregim el conill. Seguidament afegim : la ceba picolada, els alls, el llorer i el tomàquet. Quan és mig cuit, afegim un raig de ví blanc, i conyac.
A part, fem una picada amb : ametlles torrades, un all, pa fregit, xocolata en pols i el fetge del conill. Seguidament, ho afegim a la cassola amb el conill, deixem que faci xup-xup deu minuts més, i ja és llest per servir.
40min
Etiquetes: La meva cuina amb conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2919 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.