Conill a la pagesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un conill trossejat
  • Tomàquet fregit de pot
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Conyac
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Pa fregit
  • Julivert
  • Ametlles torrades
  • Xocolata en pols
  • Mig fetge del conill, fregit
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrisa, sofregim el conill. Seguidament afegim : la ceba picolada, els alls, el llorer i el tomàquet. Quan és mig cuit, afegim un raig de ví blanc, i conyac.
A part, fem una picada amb : ametlles torrades, un all, pa fregit, xocolata en pols i el fetge del conill. Seguidament, ho afegim a la cassola amb el conill, deixem que faci xup-xup deu minuts més, i ja és llest per servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3079 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: