Conill estofat amb herbes de la Musara amb pastanagues i xampinyons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill i mig de quilo
- 800 grams de xampinyons naturals
- Tres patanagues tallades a rodelles fines
- Una branca de farigola
- Una branca de romaní
- Dues fulles de llorer
- Sis alls aixafats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Un got de vi negre del Priorat
5 racions
Utensilis
Una cassola gran de terrissa
Uns estalvis
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, netegem els xampinyons, els tallem en dues meitats a lo llarg, i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrats, amb un cullerot de picada d'all, oli i julivert fins que veiem que ja són tendres i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva sofregim: el conill tallat a trossos regulars salpebrats, una branca de farigola, una branca de romaní, dues fulles de llorer, els alls aixafats, i les pastanagues pelades i tallades a rodelles fines.
Quan tot plegat ja és mig fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi negre del Priorat i deixem que redueixi.
Tot seguit,cobrim el conill amb tres cullerots de brou de pollastre, i deixem que cogui a foc baix, fins que estigui gairebé cuit.
Seguidament, afegim els xampinyons, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Notes
La Musara és un poble despoblat a la serra de Prades que pertany al poble de Vilaplana i en temps de bolets està molt concurrit.
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina dels estofats La meva cuina amb conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2359 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.