Camembert a la brasa

Categoria:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Unes graelles, paper de plata i un bon caliu.

Elaboració

Primer de tot traiem el formatge de la caixa i en retirem l´envoltori que porta de plàstic. Seguidament el posem a l´envoltori de fusta que porta el formatge , la part de la base. Desprès li fem un tall a sobre en forma de creu i li posem la cullera de mel a sobre del tall que hem fet. L´emboliquem amb un paper de plata i posem damunt les graelles i al caliu mes o menys uns 15 minuts. Quan el formatge es buf de sobre estarà al seu punt. L´acompanyarem amb unes tires de pa torrat que el poem fer també al caliu.

15min

Notes

El temps e la recepte, es el de cocció del formatge .A banda trigarem mes a fer el caliu i tot això.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se