Salsa d'ametlles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Fer un got de brou de peix amb la pastilla de caldo. Reservar.
Picar els alls. afegir les ametlles i el julivert i i picar-ho tot bé. Incorporar el suc de llimona i remenar-ho bé. A poc a poc, afegir l'oli i quan està lligat, agefir el brou de peix.
Seguir remenant fins absorbir-lo i que quedi una salsa cremosa.

15min

Notes

Aquesta salsa és per posar damunt de peixos a la planxa o per afegir a un suquet de peix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se