Crema de carabassa
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 carabassa d'1 kg aprox.
- 1 ceba grossa
- 1 porro
- 1 patata vermella grossa
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva verge extra de les Garrigues
- Formatge parmesà recent ratllat
Elaboració
1. Pelar i tallar la carabassa en daus de 2x2x2 cm aproximadament. El mateix amb el porro, la ceba i la patata.
2. Fer-ho bullir en una olla amb un pèl d'aigua, sense que ho cobreixi tot, i sal; tapat uns 20 minuts.
3. Tancar el foc i deixar refredar una mica. Triturar-ho amb el túrmix molt bé, que no hi quedin cap grumoll, tot i que la carabassa i la patata fan el purè molt fi.
4. Servir escalfat i, al mateix plat, dibuixar una espiral amb oli d'oliva i ratllar parmesà per sobre.
5. menjar de seguida.
Notes
Un plat ben senzill, per als dies de cada dia.
Comparteix aquesta recepta: