Llenguado a la meunière

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primer, fem la salsa meunière com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, agafem el llenguado, el netegem tot traient-li tant la pell de sobre com la de sota, les espines laterals, i l'hi tallem el cap, el salpebrem, amb un ganivet ben fi fem un tall a lo llarg per les dues cares, l'enfarinem i el fregim dos minuts per cada cara, i el posem en una paella gran, juntament amb la salsa a la meunière, i el deixem coure uns set minuts, i en el moment se posar-lo en el plat, a la part on hi ha l'ull, hi posem la rodanxa de llimona com a guarnició, el cobrim amb la salsa pel damunt, l'espolsem amb el julivert picat, i ja el tenim a punt per servira taula.

30min

Notes

Aquesta recepta la fem per a un comensal, però farem tants llenguados com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se