Salsa meunière
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mantega de llet
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tàperes
- El suc de dues llimones
- Vi blanc
6 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
En un cassó gran, posem la mantega que es desfaci, segons la quantitat de salsa que necessitem fer, i tot seguit hi afegim un grapat de tàperes i el suc de les llimones, juntament amb un pessic de sal i pebre i un rajolí de vi blanc. Anem remenant amb el batedor de varetes, fins que ja tenim la salsa ben emulsionada, i ja la podrem retirar del foc i posar-la en un taper i guardar-la fins el moment que la necessitem.
30min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4005 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.