Salsa meunière

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mantega de llet
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Tàperes
  • El suc de dues llimones
  • Vi blanc

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

En un cassó gran, posem la mantega que es desfaci, segons la quantitat de salsa que necessitem fer, i tot seguit hi afegim un grapat de tàperes i el suc de les llimones, juntament amb un pessic de sal i pebre i un rajolí de vi blanc. Anem remenant amb el batedor de varetes, fins que ja tenim la salsa ben emulsionada, i ja la podrem retirar del foc i posar-la en un taper i guardar-la fins el moment que la necessitem.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: