Coc rapit
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Facil
Ingredients
- 500 grams de farina
- 500 grams de sucre
- 6 ous
- 1 got de llet
- 1 got d'oli
- 1royal
- 30 grams de pinyons
12 racions
Utensilis
1llauna de forn,
1batedor,
1llegua de pastissera.
1Full de paper de cuina.
Elaboració
Batem els ous sencers ,posem el sucre,quan es ben batut,posem l'oli i la llet,es remena,es va t'iran la
farina i el Royal a poc a poc quan es ben remenat ,esposa a la llauna ,que abans haurem forra t amb
paper de cuina,es posen els pinyons pel damunt del coc,i al forn a180 graus durant 30 minuts.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.