Coc rapit

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de farina
  • 500 grams de sucre
  • 6 ous
  • 1 got de llet
  • 1 got d'oli
  • 1royal
  • 30 grams de pinyons

12 racions

Utensilis

1llauna de forn,
1batedor,
1llegua de pastissera.
1Full de paper de cuina.

Elaboració

Batem els ous sencers ,posem el sucre,quan es ben batut,posem l'oli i la llet,es remena,es va t'iran la
farina i el Royal a poc a poc quan es ben remenat ,esposa a la llauna ,que abans haurem forra t amb
paper de cuina,es posen els pinyons pel damunt del coc,i al forn a180 graus durant 30 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Charo diu:
ummm que bo, esta també la provare pero en tres ous.
Fernanda Bausili diu:
a estas horas de la tarde me comeria uno entero

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: