Melindros

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Separar les clares dels rovells, i muntar les clares amb 20gr. de sucre i el pesic de sal.
Desprès barregem els rovells amb la resta del sucre mes el sucre avainillat fins que quedi una crema blanquinosa. Ajuntem les dos barreges i afegim la farina, el llevat, tamisats. Posar la pasta a una manega pastissera i sobre paper de forn fem rectangles de uns 6 cm. de llarg per un d’ample. Posar per sobre sucre glaç. Posar-ho al forn 180º durant 8 minuts mes o menys.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se