Biscuit de xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Amposta
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Este esta fet en la thermomix, pero també es pot fer sense.

Elaboració

Tamisar la farina juntament amb el llevat i reservar.
Ratlleu la xocolata amb la thermomix fins a deixar pols.
Posar les papallones a la thermomix i afegir els ous i el sucre, programar 6 minuts a velocitat 3,5. Afegir la xocolata, el iogurt i l'oli, posem 15 segons a velocitat 4.
Afegir la farina barrejada amb el llevat, barrejar 3 segons a velocitat 4.
Preparar un motlle allargat tipus plum-cake greixat amb mantega, al forn a 170 º en forn preescalfat durant més o menys 25-30 minuts.
Comprovar la cocció però no obrir la porta del forn durant els 20 minuts següents a la seva entrada.
Desemmotlleu quan aquest tebi i decorar al gust.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se