Rape al azafran

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ½ kg. De rape
  • 1 pimiento verde
  • 1 cebolla
  • 1 tomate
  • 1 diente de ajo
  • Caldo de pescado
  • Txakoli
  • Harina de maiz
  • Azafràn
  • Aceite
  • Sal
  • Perejil

4 racions

Utensilis

cazuela
sarten

Elaboració

Pochamos el ajo , el pimiento, la cebolla y el tomate(en dados) en una sarten con aceite. Sazonamos el rape,lo pasamos por harina de maiz y lo colocamos en la sartèn,sobre la verdura pochada. Echamos un chorrito de txakoli y un poco de caldo,añadimos el perejil,espolvoreamos con un poquito de azafran y dejamos que se haga tres minutos por cada lado.

30min

Notes

Facil preparación


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: