Caramels de cafè
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 1/2 tassa (llet) de llet
- 1 1/2 tassa (llet) de cafè fort
- 3 gots mitjans de sucre
- 3 cullerades (sopa) de mel
- 1 cullerada (sopa) de mantega
- 1 rovell d'ou
- 1 cullerada (sopa) de farina
- oli d'oliva per untar el marbre
Elaboració
Barregem tots els ingredients en una cassola i ho posem al foc i anirem remenant sovint perquè no s'enganxi al fons de la cassola.
Us he de dir que he utilitzat Nescafè ben fort enlloc del cafè.
Quan veiem que s'ha espessit ho abocarem damunt d'un marbre untat amb oli.
El temps que he posat és orientatiu. Dependrà de com ho fem. Cal que el foc no sigui massa fort.
Quan estigui fred, tallarem els caramels i els embolicarem amb paper transparent.
Notes
A mí m'han sortit 100 caramels tovets. Per l'hora del cafè queden molt bons.
Comparteix aquesta recepta: