Llom a la taronja

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Cassola de fang
cullera de fusta

Elaboració

Escalfar la mantega i daurar el llom per els dos costats.
Afegir el vi, la canyella, la farigola, el llorer, les pastanagues tallades petitas, la sal i el pebre.
Tot això a foc molt lent durant 30 minuts.
Després incorporar el suc de dues taronges i coure uns minuts a foc viu.
Retirar el llom i deixar que es refredi i tallar-lo en rodanxes.
Agafar la salsa de la cassola i passar-la per el "turmix", escalfar-la i posar-la per sobre el llom.
Tallar l'altre taronja en penjolls per tal de decorar.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se