Pastís de patata farcit de carn i cobertura d'all-i-oli

Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot fem un bon all-i-oli en un morter i el reservem per després.
En una cassola posem les patates a coure i mestrestant anem fregint la carn en una paella amb un raig d'oli.
Mentres va fent la carn, ratllem una ceba de Figueres i tallem la pastanaga en trossets petits i ho incorporem a la paella amb la carn. Quan estigui ben lligat tot afegim el tomàquet també ratllat. No hem de descuidar les patates i les hem d'anar punxant de tant en tant per veure si estan cuites. Quan ho estiguin les treiem de la cassola i les posem en un bol per aixafar-les amb una forquilla i les sal pebrem.
Quan ja estigui la carn fregida, muntarem el plat.
Agafem una safata pel forn i li posem paper antiadherent o un protector de silicona. Agafem un parell de motlles de mida mitjana i els posem a sobre del protector. Comencem posant una capa de patata, després al mig, una capa de carn i a sobre una altra capa de patata. Ho aixafem una mica perque no s'ens desfaci quan ho desmotllem i acabem posant l'all-i-oli per sobre.
Ho fiquem al forn fent servir el gratinador uns 10 minuts mes o menys, depèn del forn, i ho treiem quan comenci a estar una mica doradet l'all-i-oli. Ho retirem del forn i ho desmotllem ajudant-nos d'una espàtula per agafar el pastís per sota i emplatar-lo. Amb compte retirem el motlle i... ja ho tenim!!!

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se