Pèsols de Llavaneres estofats

Ingredients

  • 1 kg. de pèsols ja pelats de Llavaneres
  • 3 cebes tendres
  • 3 alls tendres
  • 100 grm. de cansalada viada
  • Oli
  • Sal,menta
  • 1 copeta de anís

4 racions

Elaboració

Una vegada tenim els pèsols ja pelats. posarem oli en una caçola . posarem les cebes i els alls tendres.
quant ja estan una mica daus voltetes i afexirem els pesols.
deixarem coure 5 minuts.
li afexirem la menta i el anis.
si es necesari podem posar una miqueta d'aigua.salarem. i servirem.

30min

Notes

Si no podeu tenir els pesols de llavaneres , podeu utilitzar els congelats . no son tan tendres ni gustosos , pero us poden servir


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7009 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: