Pèsols de Llavaneres estofats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. de pèsols ja pelats de Llavaneres
- 3 cebes tendres
- 3 alls tendres
- 100 grm. de cansalada viada
- Oli
- Sal,menta
- 1 copeta de anís
4 racions
Elaboració
Una vegada tenim els pèsols ja pelats. posarem oli en una caçola . posarem les cebes i els alls tendres.
quant ja estan una mica daus voltetes i afexirem els pesols.
deixarem coure 5 minuts.
li afexirem la menta i el anis.
si es necesari podem posar una miqueta d'aigua.salarem. i servirem.
30min
Notes
Si no podeu tenir els pesols de llavaneres , podeu utilitzar els congelats . no son tan tendres ni gustosos , pero us poden servir
Etiquetes: Primers Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6707 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.