Cua de vedella estofada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per olla a pressió
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 grams de cua de vedella tallada
- 4 patates
- 4 pastanagues
- 1 gra d'all, 1 ceba, api, 2 cullerades de salsa de tomàquet
- Llaure, sal, pebre i oli
- 1 vas de vi negre o blanc
4 racions
Elaboració
Posarem el oli en la cassola. fregirem la carn una mica enfarinada, afegirem la ceba, l'all i l'api.
Quant estigui una mica dauradet afegirem la salsa de tomàquet, també la fulla de llaure, la sal i el pebre. I deixarem 5 minuts mes.
Posarem a la cassola el vi i ho deixarem a foc fluix 30 minuts.
Després afegirem les patates tallades i les pastanagues, courem 30 minuts mes.
Farem una picada amb un gra d'all, 6 ametlles, julivert i una mica de farina. Ho tirarem per sobre i a coure 5 minuts més.
45min
Notes
Aquesta recepta jo la faig amb l'olla a pressió, que és més rapit. Amb la cassola normal heu de contar 90 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5317 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.