Carxofes amb la olla a presio
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per olla a pressió
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 carxofes
- Pernil de jabugo o similar
- 1 gra d'all
- Sal i oli
3 racions
Elaboració
Tallarem el tronc de la carxofa
li donarem un cop fort a la part de dalt , perque les fulles s'obrin com una flo.les rentarem
a dintre de la carxofa posarem , sal i el pernil talladet a trocets.
colocarem les carxofes a la olla a presio , tirarem oli d'oliva per sobre de cada una.
tancarem la olla , quant es faci el buit contarem 30 minuts.
tancarem el foc , i quant el buit ja hagi marxat ja les podem menjar.
son exquissites com a primer plat o per acompanyar.
35min
Notes
Aquestes carofes ja les feia la meva avia. son molt bones i molt nutritives per el nostre cos i depuratives per el nostre fetge
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.