Conill amb samfaina
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 conill a troços
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 auberginia
- 1 carbasso
- 1 tomaquet
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Fregirem el conill en una caçola ,tallat a trocets.El reservarem
En el mateix oli fregirem. La ceba, el pebrot, el carbasso i la auberginia, quant esta molt tobet , afegirem la salsa de tomaquet i el conill.
El posarem al forn a 180º durant 30 minuts .
El servirem a la taula amb la mateixa caçola.
Bon profit.
Montse
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2667 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.