Conill amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 conill a troços
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 auberginia
  • 1 carbasso
  • 1 tomaquet
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Fregirem el conill en una caçola ,tallat a trocets.El reservarem
En el mateix oli fregirem. La ceba, el pebrot, el carbasso i la auberginia, quant esta molt tobet , afegirem la salsa de tomaquet i el conill.
El posarem al forn a 180º durant 30 minuts .
El servirem a la taula amb la mateixa caçola.
Bon profit.
Montse

45min


Recepta de cuina de Conill amb samfaina

CONILL AMB SAMFAINA

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: