Sardines escabexades
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de sardines mitjanes
- 250 grams. d'oli d'oliva
- 200 grams de vinagre
- 4 grans d'all
- Pebre vermell dolç , una fulla de llaure i una mica de farigola
3 racions
Utensilis
Una paella
Elaboració
Treurem el cap i la tripa de les sardines , les rentarem i les aixugarem be.les salarem
les passarem per farina i les fregirem en una paella amb oli no gaire calent.
les colocarem en una safata fonda.
colarem el oli i afegirem el resta a la paella amb els grans d'all, els couem una miqueta,
despres afagirem el vinagre , el llaure i la farigola i ho deixarem coure a foc lent 4 minuts.
per ultim i tirarem el pebre vermell.
tirarem aquest liquit ben calent per sobre de les sardines,
ho deixarem un parell de dies fins que estiguin confitades.
20min
Notes
Aquesta recepta es com ho feia la meva avia
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2007 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.