Sardines escabexades

Ingredients

  • 400 grams de sardines mitjanes
  • 250 grams. d'oli d'oliva
  • 200 grams de vinagre
  • 4 grans d'all
  • Pebre vermell dolç , una fulla de llaure i una mica de farigola

3 racions

Utensilis

Una paella

Elaboració

Treurem el cap i la tripa de les sardines , les rentarem i les aixugarem be.les salarem
les passarem per farina i les fregirem en una paella amb oli no gaire calent.
les colocarem en una safata fonda.
colarem el oli i afegirem el resta a la paella amb els grans d'all, els couem una miqueta,
despres afagirem el vinagre , el llaure i la farigola i ho deixarem coure a foc lent 4 minuts.
per ultim i tirarem el pebre vermell.
tirarem aquest liquit ben calent per sobre de les sardines,
ho deixarem un parell de dies fins que estiguin confitades.

20min

Notes

Aquesta recepta es com ho feia la meva avia


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: