Cloïsses amb carxofes
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 Kg. de cloïsses (que deixarem en remull d'aigua perquè es netegin)
- 1 ceba trossejada
- 3 carxofes
- 1 got de vi blanc
- sal i pebre
- oli d'oliva
- una culleradeta de curry (opcional)
2 racions
Elaboració
Daurarem la ceba trossejada. Després hi afegirem les carxofes tallades a octaus i netes. Salpebrerem. Deixarem que es facin uns 5 minuts.
Abocarem el vi i a foc baix ho deixarem fins que veiem que les carxofes estiguin tovetes. Hi afegirem les cloïsses i el curry i deixarem que s'obrin.
Cal vigilar el suc per si de cas se'l beuen.
30min
Notes
Servirem el plat amb un vi blanc ben fresquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3238 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.