Carn amb bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg. de carn de vedella
- 2 cebes
- 1 gra d'all
- 2 tomaquets
- 1 vas de vi blanc
- Una fulla de llaurer
- 4 patates
- 500 grm. de bolets
- Sal i una presa de xocolata,i un altre gra d'all , i 6 atmetlles torrades
4 racions
Utensilis
Una caçola de ferro
Elaboració
Fregir amb oli d'oliva la carn tallada a daus . Reservar.
Amb el mateix oli fregir la ceba, el all i els tomaquets , tot talladet petit.
Quant estigui el sofregit a punt , afegir el vi blanc ,la sal i el llaurer.
Posar en una caçola , la carn junt amb aquesta salsa i deixar coure 45 minuts .
Afegir les patates a daus mal talladles , perque puguin despendre el mido, afegir els bolets que anterioment ahorem passat per la paella i deixarem coure 30 minuts mes.
Farem una picada amb un gra d'all ,unes atmetlles i una presa de xocolata , tot en el morter i ho afegirem a la carn
5 minuts mes i a menjar.
Bon profit
2h
Notes
Aquesta recepta tambe la podeu fer amb la olla a presio.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.