Pastes nòrdiques amb maduixa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posem la pasta full plana i l'empolvorem de canyella i sucre.
A sobre hi escampem la crema.
Tallem les maduixes fresques en làmines i les posem en tires sobre la pasta.
Hi afegim les maduixes seques.
Caragolem la pasta fent un rulo.
Tallem el rulo en 6 o 7 parts.
Posem cada part en un motllo metàl·lic.
Escalfem el forn a 200º.
Amb 12 o 14 minuts (caldrà controlar) tindrem les pastes fetes.

20min

Notes

Amb aquesta recepta podem, que encara que no tinguem massa temps ni ganes per a estar a la cuina i amb un tres i no res, fer uns postres exquisits.
I com que avui és dia 15 dia aquí està la "la recepta del 15" pels Fogons de la Bordeta. Salutacions.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se