Coca de sant Joan
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 ous
- 45 gr de mantega
- 60 gr de sucre
- 5 gr de sal
- 35 gr de llevadura fresca
- Llima o taronga ratllada
- 300 gr de farina
- 75 gr de llet tèbia
Elaboració
Batre els ous amb el sucre, incorporar la llet tèbia (a la que haurem dissolt la llevadura fresca).
Afegir la pell de la llimona ratllada. Afegir la mantega desfeta, incorporar poc a poc la farina. Treballar la massa i fer una bola.
Deixar-la reposar tapada amb un film transparent durant 30 minuts, després estirar-la damunt del taulell enfarinat. Posar en una llauna, pintar amb ou batut i posar pel damunt pinyons. Enfornar a 160º durant 20 minuts fins que la coca sigui daurada, es pot decorar al damunt amb crema i fruites confitades.
Comparteix aquesta recepta: