Fideus de caseta

Categoria:
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Obrim la nevera i cercam coses que ens han sobrat d'altres àpats. Per exemple:

2 racions

Utensilis

Greixonera (cassola de fang)

Elaboració

Posam el brou en una olla al foc. Si veim que no en tenim prou, li afegim una mica d'aigo. En una paella li posam un rajolinet d'oli d'oliva i fregiram la costella de porc salpebrada. Quan estigui doradeta, l'afagirem a l'olla amb el brou. Fregiram també els trocets de pollastre salpebrats. Quan estiguin doradets, els posaram també a l'olla amb el brou. Deixaram que vagi bullint.
En la mateixa paella, fregirem les mongetes tendres i el pèsols a foc lent per tal que no es cremin. Els retiraram i el posaram en una greixonera (cassola de fang). Faram un sofregit amb el tomàquet triturat, la ceba i el pebrot verd o vermell tallats a quadrets petits. Ho sofregiram a foc lent i a mitja cocció, li afagiram un polsim de sal i un polsim de pebre vermell dolç. Quan estigui al seu punt, ho posaram a la greixonera.
A continuació posam la greixonera al foc i li afagim la costella de porc i el pollastre que estan bullint en el brou. Ho remanam tot i li afegim uns collarots de brou. Deixaram que vagi bullint tot uns cinc minuts. A continuació li afagim els fideus i deixam que es facin uns 15 minuts. Apagam el foc i ho deixam reposar uns cinc minuts. Ha de quedar una mica brouós.
Ja es pot servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se